in onze kennel

Golden Retriever pups te koop


Interesse? Contacteer ons

Golden Retriever pups te koop


Golden Retriever pups te koop Golden Retriever pups te koop Golden Retriever pups te koop Golden Retriever pups te koop Golden Retriever pups te koop

Naam: Golden Retriever pups te koop

Dog Cat and Co.: De Golden Retriever

Golden Retriever pups te koop:

De Golden Retriever pups te koop zijn afkomstig van een Belgische kleinschalige professionele kennel

Golden Retriever pups te koop kunnen thuis geleverd worden.

De Golden Retriever pups te koop zijn gevaccineerd, gechipt, geregistreerd.

 

Info over oorsprong, karakter, verzorging, grootte, gewicht, prijs en beschikbaarheid van de pups in onze kennel. Wens je een pup aan te kopen, lees dan aandachtig deze informatie.

Oorsprong van de Golden Retriever:

De Golden Retriever, een van de meest vriendelijke honden, is het resultaat van een poging van een Schot om de perfecte retirever te fokken . In 1865 heeft Lord Tweedenham een gele puppy met een gegolfde vacht genaamd Nous, meegenomen naar zijn landgoed in Inverness. Gedurende meer dan twintig jaar heeft hij gefokt met de gele pups van Cowslip, de dochter van Nous en haar nakomelingen. Aan het begin van de twintigste eeuw was de Golden Retriever zeer populair, dank zij zijn uitstekende kwaliteiten. Ook Amerikaanse jagers kwamen onder de indruk van deze sterke intelligente retriever, en gebruikten hem bij de jacht op de overvloed aan wild in de moerassen van hun land. Hoewel het jagen als sport is afgeschaft, is de Golden Retriever populairder dan ooit, omdat hij door zijn vriendelijkheid, zijn geschiktheid om in gezelschap te verkeren en zijn gehoorzaamheid de perfecte gezinshond is.

Karakter van de Golden Retriever:

Het is natuurlijk geen wonder dat de Golden Retriever zijn populariteit behouden heeft. De honden van dit ras hebben een temperament dat ieder zou wensen voor zijn hond, of zelfs voor zijn vriend. Trouw, beminnelijk, speels, actief en met de wens om te plezieren, wie zou er nog meer te wensen hebben dan wat de Golden Retriever te bieden heeft? Ook als werkhond wordt de Golden Retriever door geen ander ras overtroffen. Door zijn aangeboren kwaliteiten als intelligentie en het vermogen om te leren is de Golden Retriever makkelijk af te richten. Deze honden blinken uit als geleidehonden - zowel voor blinden als voor doven -, als drugshonden, als hulp bij zoek - en reddingsoperaties, en op vele andere gebieden. Volgens de AKC is ruzieachtig gedrag of vijandigheid naar andere honden of mensen in gewone situaties, of een ongewenst vertoon van angstigheid of nervositeit niet in overeenkomst met het karakter van de Golden Retriever.

De Golden Retriever is een fantastische hond als gezinshond, vooral omdat hij het met kinderen zo goed doet. Maar door zijn zachtaardige karakter is hij minder geschikt als bewakingshond. Hoewel hij wel hard blaft wanneer hij vreemden ziet, zal de Golden Retriever zelfs met een inbreker snel vrienden worden.

De Golden Retriever is een langharige grote hond. Zij zijn lief, intelligent, sociaal zelfverzekerd, gevoelig en hebben een groot aanpassingsvermogen.

Verzorging van de Golden retriever :

Deze hond verhaart gemiddeld en is makkelijk te onderhouden. Hoewel deze hond niet vaak in bad hoeft, moet de vacht regelmatig worden gereinigd met een stevige borstel. De Golden Retriever is net zo gek op het apporteren van ballen en stokken als op het apporteren van fazanten, gevogelte of andere prooi. Dankzij de Retriever afkomst is het makkelijk om deze hond in beweging te houden. Houdt in gedachten dat deze hond beweging nodig heeft en dat het goed is om deze hond mee te nemen voor een lange wandeling. Tot

De Schofthoogte van de Golden is ongeveer 58 - 64 cm.

Graag meer inlichtingen over de Golden Retriever puppies te koop in onze kennel. 
© Copyright 2016 | uit eigen kennel of afkomstig van andere kennels|chiots et chattons a vendre, chenil, Úlevage propre|puppies for sale, kennel, pups for sale webshop | Realisation: Abusol | Sitemap | All rights reserved
 
 
Privacy Policy|Honden|Katten|Kennel|Puppies|Puppies te koop|Puppy kennel|Pups|Pups te koop