in onze kennel

Engelse Bulldog pups te koop


Interesse? Contacteer ons

Engelse Bulldog pups te koop


Engelse Bulldog pups te koop Engelse Bulldog pups te koop Engelse Bulldog pups te koop Engelse Bulldog pups te koop Engelse Bulldog pups te koop

Naam: Engelse Bulldog pups te koop

Dog Cat and Co.: Engelse Bulldog

Engelse Bulldog pups te koop:

De Engelse Bulldog pups te koop zijn afkomstig van een door ons geselecteerde buitenlandse kleinschalige kennel die minimaal dezelfde dierenwelzijnregels hanteert als diegene die aan Belgische kwekers worden opgelegd.

Engelse Bulldog pups te koop kunnen thuis geleverd worden.

De Engelse Bulldog pups te koop zijn gevaccineerd, gechipt, geregistreerd.

 

Info over oorsprong, karakter, verzorging, grootte, gewicht, prijs en beschikbaarheid van de pups in onze kennel. Wens je een pup aan te kopen, lees dan aandachtig deze informatie.

Oorsprong van de Engelse Bulldog:

Oorspronkelijk was de Engelse Bulldog een afstammeling van de oude Aziatische mastiff, maar tegenwoordig is dit ras geheel van Engelse afkomst. Deze hond is geheel in Engeland ontwikkeld en is gebruikt als bewakingshond, als jachthond en natuurlijk als stierenbijter.
Uit het feit dat de Engelse Bulldog vele malen genoemd wordt in de geschiedenis van het land, blijkt dat de Engelsen trots zijn op deze hond. Doordat de fokkers zich meer concentreren op de vriendelijke karaktertrekken van de hond, heeft de huidige Bulldog een heel ander karakter dan zijn voorouders. De Bulldog is donor voor vele rassen, waaronder de Bullmastiff, de Bull Terrier, de Boston Terrier, de Franse Bulldog en de Boxer.

Karakter van de Engelse Bulldog:

De Bulldog is een van de liefste en zachtaardigste van alle honden, hetgeen in scherp contrast staat met zijn machtige verschijning en zijn met bloed besmeurde geschiedenis. Deze hond is aanhankelijk en betrouwbaar en beschikt over grote moed en uitstekende vaardigheden om te bewaken. Altijd op zoek naar menselijke aandacht, is de Engelse Bulldog op en top een mensenhond. Toch hebben sommige Engelse Bulldogs de neiging om een dominant karakter te tonen. Een strenge en sterke baas kan dit probleem makkelijk recht zetten door de hond zorgvuldig af te richten en leiderschap te tonen. De vermogens van deze hond om te bewaken zijn in de wereld van de honden ongeëvenaard. Uiteindelijk zullen er niet veel zijn, die een hond, die dapper en sterk genoeg is om een stier te bijten, uit zouden willen dagen. Toch is deze hond nooit agressief of wreed. Engelse Bulldogs zijn erg goed en verzorgend met betrekking tot kinderen. Ze houden ervan om tijd met kinderen door te brengen. Gewoonlijk vertoont een Engelse Bulldog geen agressie tegen andere dieren en is deze hond goed tegen huisdieren. Maar dat wil niet zeggen dat ze tegen vreemde honden niet vijandig kunnen zijn.

Verzorging van de Engelse Bulldog:

Regelmatig borstelen van de vacht met een doek is genoeg om de vacht schoon en glanzend te houden. Deze honden houden niet van beweging, dus ze moeten niet worden overvoerd. Deze hond is gevoelig voor extreem heet weer. In de zomer moeten de vouwen en rimpels regelmatig worden gepoederd.
De normale levensverwachting voor Engelse Bulldogs is 8 tot 10 jaar.

Gewicht reu: 23 - 25 kg.
Gewicht teef: 20 - 22 kg.

 

Graag meer inlichtingen over de Engelse Bulldog puppies in onze kennel.

2 van ons pups zijn Stars geworden!

publiciteit Nieuw Nissan Cube

boul. pub nissan bouledogue pub nissan cube

 

 

 
© Copyright 2016 | uit eigen kennel of afkomstig van andere kennels|chiots et chattons a vendre, chenil, Úlevage propre|puppies for sale, kennel, pups for sale webshop | Realisation: Abusol | Sitemap | All rights reserved
 
 
Privacy Policy|Honden|Katten|Kennel|Puppies|Puppies te koop|Puppy kennel|Pups|Pups te koop