DogCatandCo

Amerikaanse Cocker pups te koop


RAS: Amerikaanse Cocker

Amerikaanse Cocker pups te koop:

De Amerikaanse Cocker pups te koop zijn afkomstig van een door ons geselecteerde buitenlandse kleinschalige kennel die minimaal dezelfde dierenwelzijnregels hanteert als diegene die aan Belgische kwekers worden opgelegd.

Amerikaanse Cocker pups te koop kunnen thuis geleverd worden.

De Amerikaanse Cocker pups te koop zijn gevaccineerd, gechipt, geregistreerd

Amerikaanse Cocker pups nu in onze kennel te koop:

Belgische origine wordt aangegeven met een (B), import met een (I).

Direct beschikbaar:
• reuen: 3 (B/I) teven: 4 (B)
• startprijs: € 545

Beschikbaar vanaf .../.../....
• mannelijk: 0 vrouwelijk: 0
• vanaf: €

 

Rasinformatie

Info over oorsprong, karakter, verzorging, grootte, gewicht, prijs en beschikbaarheid van de pups in onze kennel. Wens je een pup aan te kopen, lees dan deze informatie aandachtig.

Oorsprong van de Amerikaanse Cocker:

De Amerikaanse Cocker Spaniël, het kleinste lid van de jachthondenfamilie heeft een interessante geschiedenis. De oorsprong van dit ras vindt men bij de Spaanse Spaniël en is tegelijkertijd ontwikkeld met zijn verwanten de Clumber, Sussex, Springer, Field en Toy Spaniëls. Deze hond werd gebruikt om te jagen, spoor te zoeken en te apporteren en de naam "Cocker" kom van zijn talent om de "woodcock" ofwel houtsnip te jagen. De voorloper van de Amerikaanse Cocker Spaniël kwam in de 1870er jaren naar de Verenigde Staten en was ontwikkeld uit verschillende lijnen van de Engelse Cocker. De eerste Amerikaanse Cocker Spaniël is in 1878 door de American Kennel Club geregistreerd.

Karakter van de Amerikaanse Cocker:

Een goede speelkameraad met een uitstekend karakter is de Amerikaanse Cocker Spaniël. Hij is makkelijk af te richten. De Amerikaanse Cocker Spaniël is van karakter een vriendelijke, betrouwbare en toegewijde metgezel, geschikt voor iedere situatie. Deze hond moet op jonge leeftijd goed gesocialiseerd worden om zijn neiging tot verlegenheid niet te laten opbloeien. De Amerikaanse Cocker Spaniël vindt het heerlijk om in menselijk gezelschap te verkeren en kan het goed vinden met kinderen. Deze, vrolijke, lieve en gevoelige hond accepteert de autoriteit van zijn baas zonder daar aan te willen tornen. Dit populaire ras kan het goed vinden met andere dieren.

Verzorging van de Amerikaanse Cocker:

De Amerikaanse Cocker Spaniël heeft een zijdeachtige, gevederde, middellange vacht, die regelmatig borstelen vereist. Het is een arbeidsintensieve hond met een duidelijke hondenlucht. Deze honden moeten regelmatig in bad. De Amerikaanse Cocker Spaniël moet ook iedere paar maanden worden geknipt en getrimd. De hangende oren moeten regelmatig onderzocht worden en een grondige verzorging van de vacht is nodig om vervilting van de vacht te voorkomen. De levensverwachting voor een Amerikaanse Cocker ligt rond de twaalf jaar.

Gewicht reu: 15 kg
Gewicht teef: 15 kg

Voeding voor de Amerikaanse Cocker:

Ontdek welke voeding bij jouw Amerikaanse Cocker het beste past

Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. Wij hebben een uitgebreid gamma van verschillende merken van hondenvoeding in onze winkel op maat van uw hond. Ontdek bij ons welke voeding het beste past bij jouw hond..

Opvoeding van de Amerikaanse Cocker:

Bij het opvoeden en trainen van een Amerikaans Cocker Spaniel zijn er niet veel problemen te verwachten. Omdat het dier nogal gevoelig is moet je wel opletten om je stem niet teveel te verheffen dit kan een negatief effect hebben op het lieve karakter van het dier.

Graag meer inlichtingen over de Amerikaanse Cocker puppies te koop in onze kennel.